Afscheid bestuursleden

Afscheid van bestuursleden

Op zaterdagavond 19 juni hebben we tijdens een gezellig samenzijn afscheid genomen van de aftredende bestuursleden Annemiek Reinders en Jos Donderwinkel. We hebben beiden een diner aangeboden en een kadobon overhandigd voor alle bewezen diensten. Dat het voor ons een laatste afscheid was van Jos Donderwinkel wisten we toen nog niet. Jos was er bijna de gehele avond bij, vermaakte zich prima, en at met smaak al het geserveerde op. Tot onze grote verbijstering moesten we anderhalve week later vernemen dat Jos was overleden in het Streekziekenhuis Koningin Beatrix te Winterswijk. Verdriet overheerste, maar we waren verheugd dat we hem deze mooie avond nog aan hadden kunnen bieden ( de datum was al meerdere malen verschoven). Sinds de oprichting was Jos al actief in de Buurtvereniging ’t Kevelder, hij ontbrak vrijwel bij geen enkele activiteit, laatstelijk was hij op 15 juni nog mee met het seniorenuitstapje naar Cuppers CarrosseriĆ«n. Ook was hij altijd mee met het kinderuitstapje naar de Waarbeek, ofschoon zelf vrijgezel, schommelde hij er lustig op los met de kinderen en ging met ze mee in menige attractie. Op deze plaats willen we Jos nogmaals, nu posthuum, bedanken voor alles wat hij voor de buurtvereniging ’t Kevelder heeft gedaan. Het 40-jarig jubileum in 2011 heeft hij niet gehaald maar hij heeft zich wel bijna 40 jaar ingezet voor de buurtvereniging, waarvoor hulde.