Kevelder wint zeskamp 2011

Tweede plaats voor de jeugd !!

Buurtvereniging ’t Kevelder heeft een memorabele overwinning behaald tijdens de kermis zeskamp 2011.

Op zaterdag verscheen als eerste de jeugd in de mooie nieuwe shirts op het terrein aan de Waareise. Ze hadden de voorgaande weken onder deskundige leiding al flink geoefend op de Hinnen-Sportarena en de resultaten waren er dan ook naar: Een formidabele tweede plaats achter Sprenkelder Hoek.

Nadat Willemien Hulshof op kermiszondag alle shirts weer tiptop had gewassen was het daarna de beurt aan de volwassenen om het op maandag af te maken. Na een voedzame broodmaaltijd met koffie bij ons clubhuis toog men vol goede moed naar het feestterrein. Voor het eerst hadden de ‘groten’ ook geoefend en dat was te merken, vooral voor de andere ploegen.

Kevelder B eindigde op een schitterende vierde plaats met 45 punten, maar Kevelder A spande de kroon door met het ongelooflijke aantal van 59 punten, met een straatlengte voorsprong op nummer twee, te winnen. Een heroïsche prestatie, waarbij de heldendaden van Johnnie Hoogerland in de Tour nog verbleken.

Om 14.00 uur die middag mochten onze leiders, getooid in hun alom bewonderde slipjassen, de beker in ontvangst nemen van de koning zelve.

Daarna bleef het de gehele dag nog onrustig op de kermis en op het Kevelder.