foto’s sinterklaas 2012 buurt kevelder

 

 

Er zijn ook dit jaar weer foto’s gemaakt tijdens het bezoek van

sinterklaas voor de jeugd van het kevelder.

Deze foto’s zijn te bezichtigen door naar het fotoalbum te gaan.

Hiervoor is een link aangemaakt in de website van het kevelder.

Het bestuur

Kevelder wint zeskamp 2011

Tweede plaats voor de jeugd !!

Buurtvereniging ’t Kevelder heeft een memorabele overwinning behaald tijdens de kermis zeskamp 2011.

Op zaterdag verscheen als eerste de jeugd in de mooie nieuwe shirts op het terrein aan de Waareise. Ze hadden de voorgaande weken onder deskundige leiding al flink geoefend op de Hinnen-Sportarena en de resultaten waren er dan ook naar: Een formidabele tweede plaats achter Sprenkelder Hoek.

Nadat Willemien Hulshof op kermiszondag alle shirts weer tiptop had gewassen was het daarna de beurt aan de volwassenen om het op maandag af te maken. Na een voedzame broodmaaltijd met koffie bij ons clubhuis toog men vol goede moed naar het feestterrein. Voor het eerst hadden de ‘groten’ ook geoefend en dat was te merken, vooral voor de andere ploegen.

Kevelder B eindigde op een schitterende vierde plaats met 45 punten, maar Kevelder A spande de kroon door met het ongelooflijke aantal van 59 punten, met een straatlengte voorsprong op nummer twee, te winnen. Een heroïsche prestatie, waarbij de heldendaden van Johnnie Hoogerland in de Tour nog verbleken.

Om 14.00 uur die middag mochten onze leiders, getooid in hun alom bewonderde slipjassen, de beker in ontvangst nemen van de koning zelve.

Daarna bleef het de gehele dag nog onrustig op de kermis en op het Kevelder.

Afscheid bestuursleden

Afscheid van bestuursleden

Op zaterdagavond 19 juni hebben we tijdens een gezellig samenzijn afscheid genomen van de aftredende bestuursleden Annemiek Reinders en Jos Donderwinkel. We hebben beiden een diner aangeboden en een kadobon overhandigd voor alle bewezen diensten. Dat het voor ons een laatste afscheid was van Jos Donderwinkel wisten we toen nog niet. Jos was er bijna de gehele avond bij, vermaakte zich prima, en at met smaak al het geserveerde op. Tot onze grote verbijstering moesten we anderhalve week later vernemen dat Jos was overleden in het Streekziekenhuis Koningin Beatrix te Winterswijk. Verdriet overheerste, maar we waren verheugd dat we hem deze mooie avond nog aan hadden kunnen bieden ( de datum was al meerdere malen verschoven). Sinds de oprichting was Jos al actief in de Buurtvereniging ’t Kevelder, hij ontbrak vrijwel bij geen enkele activiteit, laatstelijk was hij op 15 juni nog mee met het seniorenuitstapje naar Cuppers Carrosseriën. Ook was hij altijd mee met het kinderuitstapje naar de Waarbeek, ofschoon zelf vrijgezel, schommelde hij er lustig op los met de kinderen en ging met ze mee in menige attractie. Op deze plaats willen we Jos nogmaals, nu posthuum, bedanken voor alles wat hij voor de buurtvereniging ’t Kevelder heeft gedaan. Het 40-jarig jubileum in 2011 heeft hij niet gehaald maar hij heeft zich wel bijna 40 jaar ingezet voor de buurtvereniging, waarvoor hulde.